ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ VEGA

THE WIPE WAY

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

Η VEGA, εταιρεία της S.T.I. (Sasson Textile Industries), κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία σε πανάκια μίας χρήσης για όλες τις ανάγκες, προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας.

Κατασκευάζουμε και προμηθεύουμε σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αλυσίδες εστιατορίων, γραφεία. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βιομηχανικά περιβάλλοντα και περιβάλλοντα παραγωγής, καθώς και στον καθαρισμό χώρων του σπιτιού.

Ξεκινήσαμε ως οικογενειακή επιχείρηση στην Τιβεριάδα του Ισραήλ, κοντά στη Θάλασσα της Γαλιλαίας, και σήμερα με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό, έχουμε κέντρα διανομής των ποιοτικών μας προϊόντων στην ΕΕ, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε συνδυασμό με την παροχή γρήγορων, καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις των πελατών μας και σε ανταγωνιστικές τιμές, μας καθιστά έναν καινοτόμο και ανερχόμενο ηγέτη στην κατηγορία.

Sales center & logistics ME markets
VEGA MANAGEMENT LTD, ISRAEL.
Shlomo Sharon
shlomo@vegawipes.com
Sales center & logistics U.S.A. market

USA – VEGA WIPES LLC

ALAN BUTRICO

alan@vegawipes.com

Sales center & logistics , EU market
VEGA MANAGEMENT SRL, ROMANIA
Bobby Wechsler
bobby.w@vegawipes.com

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ (CUSTOM MADE) ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

VEGA | Η STI είναι περήφανη για την ικανότητά της να κατασκευάζει προϊόντα βάσει των εξειδικευμένων αναγκών των πελατών, προσφέροντας ύψιστη οικονομία μέσω μείωσης της σπατάλης:

  • Εξειδικευμένη συσκευασία
  • Μέγεθος πανιού
  • Ποσότητα πανιών
  • Τύπος καθαριστικού μέσου
  • Επωνυμία πελάτη στην ετικέτα
  • Μίξη διαφορετικών μη υφασμένων υλικών